Párizsból, szeretettel!

Párizsból, szeretettel!

Marion Maréchal-Le Pen népszerűsége folyamatosan nő, de megítélése maradt a régi ( 2015. április 22.)

2016. július 13. - Sztenikó Rezső

A hétfőn közölt közvéleménykutatások szerint a Le Pen családban dúló viszály nagy nyertese - nemcsak az elért politikai pozicíójával - a közvéleménykutatások alapján a legfiatalabb Le Pen, Marion Maréchal-Le Pen. A válaszadók 40% pozitív véleménnyel van a Nemzeti Front legifjabb reménységével. Ez folyamatos javulást mutat az eddigi eredményekhez képest. Novemberbe ez a szám 33%, míg januárba 28%-on állt, derül ki a Le Parisienbe közölt, Odoxa általt készített felmérésből. 55% a válaszdóknak azt gondolja, hogy ő a legideálisabb jelölt a PACA régió számára. 

Mindennek ellenére a megkérdezettek 71% tartja azt, hogy Marion Maréchal szélső jobboldali és a megkérdezettek 51% szerint rasszista. 68% szerint Marion Maréchal nincs sem jobbra sem  balra Marine Le Penhez képest. 

A bejegyzés trackback címe:

https://chercheur2.blog.hu/api/trackback/id/tr878885714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása